Turistkyrkan

Många möten med Turistkyrkan 2018                

För de semestrande på Gotland har nästan tre månader med sol varit som en ö i Medelhavet. Sol och värme har gjort att Turistkyrkan har fungerat på bästa sätt. Att möta människor i hamnen, med en kopp kaffe i ena handen och en Bibel i andra är fantastiskt uppskattat och viktigt. 

Under sommaren har vi i Pingstförsamlingen i Visby haft fyra team för Turistkyrkan. Ett team från vår församling i Visby, ett ifrån Göteborg, ett från Stockholm och ett från Borås. Vi är så glada att det ännu en sommar fallit väl ut. Nedan kan du läsa ett av teamens uppmuntrande erfarenheter:

Efter en vecka på Visbys gator är vi både tacksamma och förundrade över vad Gud har gjort i människors liv! Vi upplevde många samtal och möten tydligt ledda av helige Ande där vi fick dela både evangeliet och våra vittnesbörd. Som team var vi lite tagna och förundrade av öppenheten och nyfikenheten hos människor. Vi fick även berätta för många att Jesus älskar dem och många fick höra det för första gången och blev berörda på olika sätt. Det var många som stannade för långa samtal och där vi även ofta fick be för dem. Lovsången i hamnen drog i människor som stannade för att lyssna, både troende och icketroende. Vi såg även många barn som drogs till lovsången och tog med sina föräldrar för att lyssna. Många blev även glada och uppmuntrade av en kopp kaffe eller en bulle. Under veckan fick vi se totalt fem personer frälsta! Vi fick även uppmuntra många till att fråga om Jesus finns och är på riktigt. 

Teamet: Hope for this Nation, Göteborg 

Vi ber om att de goda möten som gjorts i sommar ska bära riklig frukt, både i teamen och deras församlingar, men också självklart i alla sökare som på olika sätt blivit berörda  av Jesus genom Turistkyrkan. 

Självklart hoppas vi att några av dem ska dyka upp under hösten i vår församling. Håll utkik…