Turistkyrkan

 

Samtal, bön och bullbakning

I sommar har vi fyra veckor med olika team uppbokade med Turistkyrkan:

Vecka 26 Pingstkyrkan Visby

Vår vecka där vi hjälps åt för att möta människor och sprida evangelium, det glada budskapet.

Vecka 28 Hope for This Nation, (Smyrna Göteborg)

Gänget från Göteborg har sitt ursprung från Smyrmaförsamlingen. Cornelia Forsberg som leder teamet har arbetat där som pastor i sex år. De kommer att på onsdagen ha sång & musikstund på Östertorg 14.00-16.00 och Bön och lovsångskväll 19.00 i kyrkan.

Vecka 29 Citykyrkan Stockholm

Från Citykyrkan har de också varit med tre somrar tidigare. I år kommer de med nya friska krafter. Torsdag 18.00 leder de också en Bön & lovsångskväll i kyrkan.

Vecka 30 Borås Kristna Center

Boråsgänget har varit med tre somrar med lite olika team tidigare. I år ser de fram emot att få komma med nya ledare och ge av de gåvor de fått av Herren.

Vecka 26 har vår församling eget ansvar för turistkyrkan. Alla som kan vara med på ett eller annat sätt är välkomna! Det här blir ett fantastiskt tillfälle att nå både turister och gotlänningar med Guds kärlek och evangeliet.

Vi går ner till hamnen under tre kvällar: tisdag 26/6, torsdag 28/6 och fredagen 29/6. Där bjuder vi på kaffe och bulle och för den som vill ett samtal om det bästa som hänt oss: Jesus.

Samling kl. 16:00 för de som kan för att brygga kaffe och förbereda praktiskt.

Kl. 17:30 ber vi tillsammans i kyrkan inför kvällen och får lite instruktioner och från kl. 18:00 ca serverar vi kaffe i hamnen.

Du stannar där nere så länge du vill eller kan eller tills det minskar med flanörer nere vid hamnen, kanske omkring kl. 22:30.

Anmäl dig för en eller flera kvällar. Det enda du behöver är att vara villig att ge ett leende och hälla upp en kopp kaffe till de som passerar.

Personer som vill samtala om tro finns det, så resten löser sig…

Vill du vara med och stödja detta arbetet för att utbreda Guds Rike genom Turistkyrkan, men kanske inte känner att du vill vara ute och prata med folk i hamnen.

• Var med och baka bullar. Vi kommer totalt ha fyra veckor när vi har team som är ute på stan och serverar kaffe och bullar. Det kommer gå åt många bullar. Skriv upp på listan i foajén, baka och lägg det i frysen i köksförrådet.

• Var med som förebedjare. Det är så viktigt att alla möten med samtal som hålls i sommar, är grundade i bön. Skriv gärna upp på listan eller meddela om du är med aktivt och ber under kvällarna, så känner vi att vi gör detta tillsammans.

Om du har frågor kontakta:

Eva Barck , 070-527 73 99

Johan Bäckrud, 072-333 19 74